Livet i Thailand

LaemThong – Passione Mall i Rayong

LaemThong - Passione Mall i Rayong
Skrevet af Dallemand
LaemThong - Passione Mall i Rayong

LaemThong – Passione Mall i Rayong

Jeg har tidligere skrevet en artikel om ”Central Plaza” mall i Rayong. Det er det nyeste super center i Rayong. Men der et andet – det hed” LaemThong”, men har for nylig (2016) ændret navn til ”Passione” Mall. Det er det ældste center i Rayong og et sted alle kender. Skal du spørge om vej til centeret, vil jeg nok anbefale at du bruger det gamle navn – det ved alle hvor er.

Passione Mall i Rayong er ganske udmærket – jeg foretrækker at komme her fremfor Central Plaza. Men det afhænger lidt af, hvad jeg har brug for. Skal du have internationale brands og kan du bedst lide ”almindelige” butikker – så er Central klart bedst.

I Passione Mall er det nok mere, hvad man kalder for Thai style. Der er mange kopivarer, lige fra tøj, telefoner til sko og smykker. Der er alt hvad man lige kan stå og mangle.

Jeg er personligt ikke pjattet med selve butikkerne i Passione Mall, skal jeg købe løbesko eller noget tøj, så vil det altid blive i Central Festival. Men det er jo smag og behag. Men grunden til jeg bedre kan lide at komme i Passione er, at det er en mere afslappende stil.

Thai Food - PadThai

Thai Food – PadThai

Jeg tager ofte i dette mall for at spise, men mest morgenmad og frokost. Aftensmaden spiser jeg normalt på Food markeder. Der er alle typer restauranter i Passione. Og det er ganske godt mad. Du kan spise på blandt andet KFC, McD eller Sizzlers. Jeg kan godt lide Sizzlers, da man kan få gode bøffer og bones her. Det er næsten som at spise på Jensens/Bones i Danmark. Fint mad til normale priser. Og så har de stort salat buffet. En ”dansk” bøf med bagt kartoffel og sovs inkl. Salatbar, dessert  og noget at drikke koster omkring 80 kroner på Sizzlers i Thailand.

Langt de fleste gange jeg spiser her, er det i ”Food Corner” som ligger på øverste etage. Her er det Thai Style mad som købes i små boder. Det er rigtigt godt og du kan få alt muligt lækkert, alt efter hvad du er til. Der er ris, nudler, PadThai, supper og så videre.

På øverste etage finder du også en biograf. Den er ikke vildt stor og der er ikke ret mange film der vises på originalsproget/engelsk. Langt de fleste er oversat til Thai. Men der er engelske film dagligt, normalt en eller to film. I morgen skal jeg

LaemThong - Passione Mall i Rayong

LaemThong – Passione Mall i Rayong

ind at se en film. Det er fint nok, om end der ikke er mange snacks at købe – men så bliver man heller ikke så fed, vel.

Du finder Passione Mail i Rayong lige op ad Sukhumvit Road. Der er åben alle ugens dage fra 10 til 21. Et godt sted at bruge et par timer i behagelig temperatur. Shoppe lidt og få en kop kaffe på Starbucks eller S&P. Nappe en frokost og gøre sine indkøb i det store supermarked Big C, som også ligger her i centeret.