Livet i Thailand

Billigt og godt hotel i Krabi

Billig hotel i krabi
Skrevet af Dallemand

Jeg er lige ankommet til Krabi i dag, Jeg er her for at løbe en halv maraton i morgen tidlig. Jeg valgte at kører på min scooter fra Phuket til Krabi – selvom det var en noget lag tur. Den kan du læse om i artiklen Phuket til Krabi på scooter.

Da det er længe siden jeg har løbet langdistance løb, som en halv maraton, mente jeg at det var bedst, at jeg fik noget fornuftigt at bo i, mens jeg er her. Dels så jeg kan lade op til løbet, dels så jeg kan stene max bagetter løbet. Og dels et hotel der ligger tæt ved selve løbet. Det starter klokken 05 søndag morgen, så jeg orker jo ikke kører alt for langt.

Jeg har tidligere været i Krabi. Første gang for en del år siden, men dengang var det kun transit på vej til Phi Phi øerne, og der var jeg sikkert helt pakket væk i bajere. Sidste gang jeg var i Krabi var omkring 2014. Jeg havde et par veninder som var på ferie her og jeg tog et smut forbi.

Men et godt og billigt hotel i Krabi – det jeg bor på nu, synes jeg er ret godt. Det er ikke det billigste, men det er fair. Det koster omkring en 250-300 kroner per nat, alt efter hvilke tilbud du får ved booking.

Billig hotel i krabi

Billig hotel i krabi

Hotellet hedder Dee Andaman Hotel og ligger ikke langt fra ”Crabs skulpturel” i Krabi.

På hotellet er der swimming pool, restaurant, morgenmad og hvad der nu skal være. Personalet er meget høflige og hjælpsomme. Vi fik lov til at tjekke ind 5 timer før tid, uden beregning. Vi kørte på scooter hele natten og kom allerede hertil klokken 07 om morgenen. Det var det ingen problem i – vi blev blot tjekket ind og fik værelset. Nice nok – det ville have været surt at sidde de 5 timer og vente på værelset. Havde der nu været fuld booket på hotellet, var vi jo nødt til at gøre det, men det gik.

Selve værelset her er ret flot – det er godt nok i brunt interiør, hvilket jeg ikke er så pjattet med. Men det gør ikke så meget alligevel. Det passer godt sammen, er rent og fungerer. Desuden er der malet hvidt, så det ikke virker så tungt. Sengen er en Himmelseng, hyggeligt. Bruseren spiller max – der er tryk på vandet, hvilket jeg ikke er vandt til i Phuket, hvor det slanter ud så man knap bliver våd. Her er der blæs på og tilmed med en gejlet brusehoved.

Der er gratis Wi-Fi på hotellet og værelserne, men det funger squ ikke optimalt. Hastigheden er sådan set fin nok, men man bliver logget af konstant. Det vil sige, at man ikke kan have en stabil forbindelse. Pyt – er her for at slappe af og løbe, ikke for at bruge Internettet. Det kan da lige bruges til en e-mail og sådan lidt forskelligt. Det overlever man nok.

Thai mad fra hotellet i Krabi

Thai mad fra hotellet i Krabi

Nu har jeg lige været inde og hente mit startnummer til løbet i morgen og da jeg kom hjem købte jeg noget mad via room service. Maden er ganske fin. Ikke ekstrem god og ikke ringe. Det er sådan, ok. Men bestil Thai maden fra menu kortet, det er bedre end det andet de har. Blot til info. Sådan er det ofte i Thailand. Priserne på maden er fra 150-250 baht. Det vil sige 30-50 kroner.  Det er fair.

Nu slår jeg mave på sengen som er lækker blød – det er super dejligt med en blød seng. Det har jeg prøvet i meget lang tid. Tror det var til jul jeg sov i en blød seng sidst. Jeg overvejer seriøst at købe en blød madras i år.

Om lidt vil jeg ned at prøve hotellets pool. Der er udsigt til poolen fra værelset og det ser ganske fint ud. Det skal prøves.

Ellers er der ikke så meget at sige – et godt og billigt hotel i Krabi, med venligt personale og rene værelser.