Livet i Thailand Rejse informationer

Billige flybilletter til Thailand

Billige Flybilletter til Thailand
Skrevet af Dallemand

Thailand er et lækkert sted at rejse på ferie – men hvordan finder du billige flybilletter til Thailand? Her kan du læse om mine erfaringer med at komme billigst muligt frem og tilbage.

Når du vil på ferie i Thailand kan det gøres på flere måder, alt efter hvad du ønsker og bedst kan lide. Der er normalt også lidt forskel på, om du rejser som backpacker eller med familien. Men det behøver faktisk ikke have nogen betydning.

Mange børnefamilier, der rejser til Thailand, behøver ikke nødvendigvis at booke en færdig pakke hjemmefra. Thailand er et relativt nemt land at rejse rundt i. Man kan købe stort set alt man har brug for – overalt. Naturligvis er det rart at vide hvor man skal bo og opholde sig i løbet af ferien, men man kan sagtens finde et hotel eller en lejlighed når man er herude. Det skal ikke partout bookes hjemme fra.

Tidligere når jeg rejste til Thailand, købte jeg bare den billigste flybilet jeg kunne finde – og ikke andet. Så stod jeg der i Bangkok, uden at vide hvad jeg skulle. Det var meget rart. Så var det blot i en taxi til et område jeg havde lyst til. Stoppe et sted og gå lidt rundt og se, hvor jeg kunne finde et sted at sove for natten. Om morgenen finde ud af, hvad jeg skulle. Det var sådan det foregik – og det er der mange der gør endnu.

Men nu skal det ikke handle om hoteller i Thailand, dem tager vi lidt om i et andet opslag. Men om at finde billige flybilletter til Thailand.

Jeg plejer at bruge Momondos søgemaskine. Der findes andre, men denne fungerer fint nok til denne type rejser. Bare tast ind hvor du vil rejse fra og hvortil, samt hvor mange i rejser. Derefter kan i se et udvalg af forskellige flyafgange.

Når man rejser til Thailand vil jeg anbefale at man flyver fra København til Bangkok. Hvis man ønsker at opholde sig i Phuket og omegn, så fra København til Phuket. Jeg personligt vil ikke betale mere end 4500-5000 kroner for en flybilet (retur og per person) der ikke er direkte og maks. 7000 for et direkte fly. Ha lige den i baghovedet, inden du booker.

Jeg har aldrig betalt over 7000 kroner for en direkte flybilet fra København til Bangkok.

Det jeg gør for at få billige flybilletter er;

Først lave jeg en søgning på direkte fly – ser også hvad de koster i dagene før og efter mit rejsetidspunkt. Nogle gange kan det være væsentlig billigere at flyve en anden dag, end netop den man havde tænkt sig (derfor booker man altid fly først, og hotel bagefter).

Hvis jeg ikke kan finde et direkte fly fra København til Bangkok til under 7000 kroner – og helst omkring de 6000 kroner. Så vælger jeg altid at tage et stop/transfer. Altså en flyvning der ikke er direkte, men med en mellemlanding (maks. 1). Der er flere flyselvskaber der kan bruges til denne tur. Her er de 4 jeg normalt benytter og har bedst erfaringer med.

Billige Flybilletter til Thailand med Thai Airways

Billige Flybilletter til Thailand med Thai Airways

Thai Airways

Hos Thai Airways er det altid direkte flyvninger fra København til Bangkok. Nogle gange kan man være heldig at få en billig billet, men normalt er Thai Airways forholdsvis dyrt. Det skal så siges, at det er en god service og flinke personaler de har. Jeg har aldrig haft noget at klage over når jeg benyttede dem. Og det er hurtigt at komme til Bangkok. Det tager vel i omegn af 11 timer. (fra 10-12 timer mener jeg, alt efter ud- og hjemrejse).

Hvis du er villig til at betale lidt ekstra for en direkte flyvning, kan det klat anbefales at bruge Thai Airways.

 

Billige Flybilletter til Thailand med Norwegian

Billige Flybilletter til Thailand med Norwegian

Norwegian Airways

Jeg har fløjet med Norwegian mange gange. De har som oftest nogle ganske fornuftige priser – eller det vil sige, at du kan skrælle mange unødvendige omkostninger af, såsom mad, valg af sæde og den dur. Du kan sagtens finde en billig flybilet til Thailand hos dem. De har direkte flyvninger fra København til Bangkok. Og de har nogle der lige skal et smut over Stockholm, mener jeg det er.

Jeg har før rejst direkte for omkring 5-5500 kroner hos dem. 6-6500 er heller ikke en dårlig pris. Deres fly er af typen Dreamliner og det er et lækkert fly. Der er god plads og jeg kan godt lide deres service. Man kan bruge panelet foran sig til at bestille lidt mad og drikke. Man kører bare sit kreditkort gennem aflæseren (monteret direkte i panelet foran dig). Jeps, så er der betalt og de kommer med din mad. Det er et super fedt system.

Qatar Airways

Billige Flybilletter til Thailand med Qatar

Billige Flybilletter til Thailand med Qatar

De fleste rejser jeg har haft til Thailand er sket med Qatar Airways. Grunden til det er ikke, at jeg finder den bedste rejsetid her, men at de er billige og har fornuftig service og fly. Qatar Airways har ikke direkte flyvninger fra København til Bangkok. Man skal mellemlande i Doha lugthavn. Det er lige noget man skal overveje om man gider. Nogle vil gerne hurtigt frem – andre vil gerne spare penge og rejse billigst muligt. Normalt skal man vente 3-5 timer i Doha lufthavn den ene vej og 9 timer den anden vej. Har man små børn, vil jeg ikke anbefale at rejse på denne måde. Der er ikke noget som helst at tage sig til mens man venter i lufthavnen og det er typisk i nattetimerne man venter. Kedeligt, men billigt.

De billigste biletter har jeg betale cirka 4000 kroner for. Dét er billigt! De fleste gange ligger jeg omkring 4500-5000 kroner for denne tur.

Emirates

Billige Flybilletter til Thailand med Emirates

Billige Flybilletter til Thailand med Emirates

Dette selvskab er ganske godt. Det er er af de bedste flyselskaber fra Mellemøsten og de har gode fly og god service. Grunden til, at jeg er begyndt at rejse med dem er, at de har flyvninger til Phuket, hvor jeg bor nu. Det er en fordel, da jeg slipper for at skulle til Bangkok først. De har også ruter til Bangkok. En tur fra København til Phuket betalte jeg lige knap 4900 kroner for sidst (2016). Det er så med samme ventetid/mellemlanding som Qatar Airways, blot du mellemlander i Dubai i stedet. Et godt alternativ, hvis du skal på ferie i Phuket eller i det sydlige Thailand.

Alle de priser jeg har nævnt er per person og returbilletter. Det kan betale sig at booke i god tid – og nogle gange er det billige at rejse herud i marts, april måned. Men jeg har nu fået billige flybilletter til Thailand hele året rundt. Det er blot med at se sig om.

Håber du får en lækker ferie – Thailand er et fantastisk rejsemål. Det er slet ikke så kompliceret som mange går og tror. Bare book en billet og tag af sted.